táncegyütt

mától három napig a kocsonyáé
a főszerep Miskolcon, a színházban
pedig a táncról szól minden
ezekben a napokban. kell ez nagyon…

immár harmadik éve keverek zenét a táncegyütt alkalmából. én élvezem, de azt hiszem, a
résztvevők is szeretik, legalábbis a visszajelzésekből ez tűnik ki. ma éjjel negyed egykor lesz enyém a terep, s mintegy 20 perces műsort adunk a vasúttársaságok javára. na, jó, nem épp nekik, de ezt Hobó miatt nem hagyhattam ki.

már csak azért sem, mert a mai performance Hobó és Pilinszky köré szerveződik. ha minden igaz, Harsányi Attila kollégám egy Pilinszky verssel színesíti a műsort, Orbán Dénes barátunk (az utca művésze) szaxofonozni fog (talán én is), Krámer Gyuri barátunk (a színház tánctagozatának létrehozója) táncimprovizációjával emeli az est fényét, Fagyi (Fandl Ferenc), a táncegyütt szellemi atyja sem maradhat ki a műsorból, Golyó (becsületes nevén: Füzi Attila, a színház tehetséges táncosa) pedig összetartja az egész mindenséget. lesz egy meglepi fellépő is, remélem, mindenki örül majd, hogy ismét körünkben üdvözölhetjük őt.

ha nincs jobb dolgod, és Miskolcon jársz, nézz be a színházba! ma délután 5-től holnap délután 5-ig nonstop tánc lesz. együtt tánc. táncegyütt. (mi negyed 1-kor kezdünk!)