Internet Hungary

A Gittegylet ismét ismét a Tihanyi félszigeten közgyűlésezik, és rágják a gittet hűvös halomba. A bejegyzésem végén pedig csupa kis betűkkel írják majd a nevemet.
A Gittegyletnek új blogja is van, ahol lehet követni az eseményeket. Olyan izgalmas. Ki mikor szólal föl a guruk közül, melyik politikus néz gülü szemekkel a web 2.0 név hallatán, milyen gyors/lassú a net, mi a kaja, stb.

Konferenciáznak a fiúk, nagy kutyák és kis kutyák, nagy halak és kis halak. Biztos van ingyen ásványvíz meg ropi is (azon legalább lehet rágódni). És biztos vagyok benne, hogy a konferencia után a magyar web jobb, szebb és használhatóbb lesz; a blogok népszerűsége soha nem látott magasságokba szökken, a kis falvakban egyből bevezetik a szélessávot, és a web 2.0 olyan lesz, mint egy falat kenyér.

Vagy, ha nem, akkor legalább a gitt jó nyálas és formálható lesz. Már ez is valami. És a végén néhány guru elégedetten indul haza, hogy: igen, megcsináltuk. A politikusok pedig kipipálják a tennivalók menü alatt a dolgot. És a Klub Tihany is jól jár, mert a németeken idén már nem gazdagszanak. Mi pedig ezalatt ismerkedünk az új felülettel, amit épp most mutatnak be a guruknak, és a guruk majd hamarosan írnak róla tudományos bejegyzéseket, összehasonlítva más hazai blogszolgáltatók felhasználóbarát felületeivel, és már csak háromszáz valahány napot kell majd aludni a következő gittegyletig.