Hány az óra Vekker Úr?

Avagy a Vekker órás forradalom, illetve borzadalom. Szerintem ezt még Viktorunk sem gondolhatja komolyan. Még ő is elmosolyintotta magát, ahogy azt minden ember tette, a beszédet hallgatva. Avagy a Vekker órás forradalom, illetve borzadalom. Szerintem ezt még Viktorunk sem gondolhatja komolyan. Még ő is elmosolyintotta magát, ahogy azt minden ember tette, a beszédet hallgatva.

(Kicsit ferde a felvétel, de ezt a hülyeséget még az állványom se bírta)Na, de azért a viccelődésnek is megvannak a maga szabályai, hát még a politizálásnak. Végül is lehet, hogy Pixinek gondolja magát Orbán Viktor abból a híres operettből, vagy Maxinak; a hülyeség mindkettőhöz dukál, csak az egyik magasabb, a másik alacsonyabb.

Arról nem beszélve, hogy most már a Gyurcsány mizéria és az október 23-i forradalom mellé fölsorakoztak az aradi vértanúk is. Jaaa, lehet, hogy a vekkerek a halottak felébresztéséhez kellenek, mert még így is kevesen vannak az élő forradalmárok, meg kell őket támogatni az aradi vértanúkkal is.

Szerintem az aradi vértanúk nyugodjanak békében, és emlékezzünk rájuk mindannyian, ne csak azok, akik temetni jöttek Gyurcsányt, nem siratni! Viktor füle mellé pedig egy jó nagy vekkert kellene állítani, hogy: “Viktor! Ébresztő, ébresztő, mert az agybaj észvesztő!”