Rettegettt Orbán Viktor

Vérbősző jobbos bloghozzászólások már azt pedzegetik, hogy az ország másik fele (a józanabb) monnyon le. Vagy, ha nem mond le, akkor féljen, mert eljött az igazság pillanata.
Vérbősző jobbos bloghozzászólások már azt pedzegetik, hogy az ország másik fele (a józanabb) monnyon le. Vagy, ha nem mond le, akkor féljen, mert eljött az igazság pillanata.

Rettegegett Orbán Viktor, mint Auróra, megadta a jelet, most már törvényesen is meg lehet indulni, és mire lehull a fákról a levél, fiaik hősi harca gyümölcsöt terem. Október 23-a most már szimbolikus jelentéssel ruházza fel a “hazugság” elleni szent háborút.

Csak hogy, Vérbősző jobbos Urak és Hölgyek! Az ország másik fele nem mond le, se nem emigrál. Nem tudom, milyen jelet láttok az égen, nem tudom, mit olvastatok ki a tegnapi önkormányzati választások eredményéből, nem tudom, kedvenc vezéretek miért nem áll ki elétek,miután felbujtott benneteket, hogy mindenki menjen haza, nincs itt semmi látnivaló. Nem tudom.

De azt tudom, hogy kedvenc vezéretek hazudott nektek. Hogy ő nem akar miniszterelnök lenni? Ugyan! Elhiszitek? Jaaa, hogy szakértői kormányt akar? Ugyan! Néhány főkönyvelő kezébe adja az országot egy kis időre, aztán rend lesz? Ugyan!

Ez az ember hatalommániás gazember, akinek úgy kell a hatalom, mint egy falat kenyér. Ha most nem kerül vissza a trónra, akkor neki vége. Ha most nem kerül a hatalomra, akkor az EU milliárdokat nem ő osztja el kedvenc befektetői és támogatói között, akikből eddig élt, és akik eddig belőle éltek. És néhány vesztett választás után, gondolhatjátok, ezek a háttérben uszító befektetők egyre ingerültebbek, hogy Viktor, nem erről volt szó.

És Viktor nem tudja megértetni velük, hogy törvényes eszközökkel nem tud visszakerülni a trónra. Hát kitalál néhány blődséget. S az elégedetlenkedők harapnak rá, mint ragadozó folyami hal a snecire.

Rettegett Viktornak most egy bűnbakot kell felmutatnia, akinek felnégyelt testét kitűzheti négy vármegye fokára. Ő addig nem nyugszik. És mivel ehhez törvény adta lehetősége nincs, kikiáltotta a népet a törvénynek. A nép a törvény jobb keze. A nép egy része pedig tűzbe teszi jobb kezét a vezér parancsára, és ha kell, forradalmat csinál, és elűzi a kommunista hordákat, és velük együtt a kommunista csőcseléket.

Már régen készül erre. Most itt az idő. Hajrá fiúk! Hajrá!

Olvad el ezt is!