Közvetlen ajánlat (firefox)

A Mozilla Alapítvány július 15-én ünnepelte 3 éves fennállását. Ez alkalomból hirdette meg a szeptember 15-ig tartó akcióját, amely halhatatlanságot ajánl a lelkes firefox használóknak.

A Firefox Világnapnak keresztelt mozgalom szlogenjét akár a Fidesztől is lophatták volna, bár nem hiszem, hogy narancsos pártunk arrafelé akkora ismertségre tett volna szert.
A halhatatlanság felé vezető út lényege, hogy mindenki hozzon magával még egy embert. Szeptember 15-ig ki kell tölteni a www.worldfiefoxday.com oldalon található adatlapot, és megadni egy ismerősének nevét és emailjét, aki nem használ firefoxot, ám tudomásunk van arról, hogy jobban tenné, ha azt használna; ezután saját nevünk és címünk megadása után kapunk egy meghívót, amit személyre szabhatunk a kiszemelt leendő firefox használónak. Ha ezek után az elküldött meghívóban található linken keresztül szeptember 15-ig barátunk letölti a firefoxot, akkor mindkét név örökre fölkerül a Firefox Barátok Falára, és megtekinthető lesz a Firefox 2 böngésző végleges verziójában is.

A feladat tehát egyszerű, csak keresni kell egy elvetemült Explorer vagy más böngészőt használó ismerőst, győzködni kell, mint nemrég a fideszes aktivistáknak, csak most még hazudozni sem kell, aztán ki kell tölteni az adatlapot, a havernak le kell tölteni a firefoxot, aztán irány a halhatatlanság.

Egyébként már le is tölthető a Firefox 2 béta verziója, és ha még mindig nem győztelek volna meg, akkor íme 21 ok, amiért érdemes firefoxot frissíteni.

Olvasd el még a Nagy Blogkönyvről szóló írásomat is!