Magyar Hollywood

Hamarosan már két gigantikus filmgyárunk is lesz. Ugye Hollywood is a magyarok neveitől hangos a kezdetek óta. Ma már ugyan kevésébé, de a filmgyártás őskorában gyakran találkozhattunk hazánkból elvándorolt filmgurukkal. Most pedig itt a második magyar film fellegvár.Hamarosan már két gigantikus filmgyárunk is lesz. Ugye Hollywood is a magyarok neveitől hangos a kezdetek óta. Ma már ugyan kevésébé, de a filmgyártás őskorában gyakran találkozhattunk hazánkból elvándorolt filmgurukkal. Most pedig itt a második magyar film fellegvár.

Jövő tavasszal már forgathatnak az etyeki Korda Sándor Filmstúdióban, amely 6 hatalmas stúdiójával minden szakmai igényt kielégít majd. A legkisebb 1100 négyzetméter alapterületű lesz, a legnagyobb 6300 négyzetméter. Eben már ún. vizes jeleneteket is forgathatnak majd, úgyhogy a Balaton mellett a fimvásznon feltűnhet a második magyar tenger is, kalózok előnyben jelligével.

Mivel az amerikai és európai filmesek is előszeretettel forgatnak kis hazánkban, merthogy olcsóért van, az etyeki filmgyár felépülésével akár Európa Hollywoodja is lehetünk.

Kérem, ha minden összejön, lesz itt foci eb, tavasszal már lesz világszínvonalú filmgyárunk, sőt már mozgolódnak a budapesti olimpia hívei is, meg jönnek a köztéri műtehenek – mi kell több?!

Olvasd el ezt is!