a terápiáról

A tibeti hangterápia egy különleges utazás, mely a test-lélek-szellem egységét harmonizálja. egy olyan hangélmény, melynek segítségével az elveszett Csend újra megtapasztalható. fölfedezhetjük száműzött és elnémult belső hangunkat, mely megmutatja a helyes irányt, ezáltal a legfelsőbb énünket.

buddha01

A tibeti hangtálak harmonikus összjátéka megnyugvást hoz a léleknek és a szellemnek, a finom rezgések átjárják az egész testet, a jótékony energiák pedig az egészség útjára terelnek bennünket.

A terápia három szinten hat. az első szinten a hallható hangok és a rezgések fejtenek ki pozitív hatásokat. A rezgések anyagcserefolyamatokat indítanak el, az egész szervezetben erőteljes méregtelenítést indítva el. Ezáltal az egész testet, egészen sejtszintig átmossa, kitisztítja, feloldja a feszültségeket és a testben felgyülemlett blokkokat.

Második szinten a test energetikai rendszerét vitalizálja. Feltölti a kevésbé energiadús helyeket, bekapcsolja az áramlásba az egész testet, így a gyógyító energiák szabadon áromolhatnak az egész szervezetben.

Harmadik szinten a tudatunkra hat. Előhívja az elraktározott lelki terheket, sérelmeket, a fölgyülemlett negatív energiákat. harmonizálja a két agyféltekét. Ezen a szinten beindulnak az öngyógyító folyamatok.

Mindezek hatására kiegyensúlyozottabbakká válhatunk, elmélyülhetünk önmagunkban, harmóniába kerülhetünk magunkon kívül környezetünkkel is. Ennek a harmóniának a megteremtése pedig út az egészség felé.

A tibeti hangterápia elsősorban a betegségek megelőzését és az egészség megerősítését, ezáltal megőrzését szolgálja. Ám az öngyógyító folyamatok beindításával a lappangó vagy már kialakult betegségek okát is feloldhatjuk.