Bajla podcast vol.001 – másfélmilló lépés

Eddigi podcastjaimat már ismerhetitek, összegyűjtve a Podcast blogon láthatjátok és hallgathatjátok is azokat. Legfrissebb összeállításommal egy új korszak veszi kezdetét a bajla podcastok történetében. Ez az első igazán csak zenei összeállításom. Terveim szerint eztán havonta egyszer, esetleg kétszer megleplek benneteket egy-egy zenei összeállítással, amelyekhez egy kis hangulati leírás és egy fotó (akár CD-borító!) is jár majd, és természetesen egy tracklist, hogy tudjátok, mit hallgattok.

Ezek a szettek kb. 25-35 perc hosszúak lesznek, ami még az emészthetőség határán belül van. Föl lehet tenni az mp3 lejátszóba, és lehet hallgatni a buszon/vonaton/metrón, munkába/suliba menet, kocogás közben, vagy csak úgy.

A képi megjelenítésben igyekszem követni a zene hangulatát, vagy mondandóját. Ezek lehetnek saját fotók, vagy más összeollózott montázsok. A képi világ kialakításába kedves feleségem is besegít, sőt, leginkább az ő ízlése jelenik meg majd.
 
Figyelem! A válogatások mindig az én pillanatnyi hangulatomat tükrözik, vagy azt, hogy épp milyen zenéket hallgatok. Ezért teljesen szubjektív lesz minden összeállítás. Saját felelősségre töltsd le és hallgasd meg!


Tehát:

bajla podcast vol.001 – másfélmillió lépés (31.41 perc, 30,38 Mb)

letölt

 

podcast cover

 

(A borító teljesen inka, feleségemmel közösen követtük el. Kinyomtatva, kivágva és összehajtva teljes jogú CD borító lesz. A főoldal az én munkám, a tracklist oldal a feleségemé. A borító letöltése…)

 

meghallgat:

 

 

tracklist:

01. Nusrat Fateh Ali Khan – Mustt Mustt
02. Palya Bea – Sofia Express
03. Psapp – King Kong
04. Dead Can Dance – Song of The Dispossessed
05. The Stranglers – Golden Brown
06. Zuboly – Másfél millió lépés Magyarországon
07. Balogh Kálmán & The Gipsy Cimbalom Band – A csitári hegyek alatt

A bábeli zűrzavarban a zene nyelvén értjük meg leginkább egymást. A zene nyelve egyetemes. Világzene. Innen is. Onnan is. Lélektől lélekig. Nem beszéled a nyelvet, mégis érted, legyen az magyar, német, angol vagy arab. Csak a zene van. És csak te vagy. Ti ketten.

Olvasd el ezt is!