Ajánlom magam – visszatekintő

bajlaUborkaszezon lévén néhány még friss, de kevesebb figyelmet kapott bejegyzésemet ajánlom figyelmetekbe.

A minap Pozsonyról írtam az Új Szó és a szlovák kultúrális minisztérium afférja kapcsán, tán megérdemel némi figyelmet.

Néhány napja mindenki az országra törő viharról beszélt, mindenki az eget és a meterológiai/műholdas térképeket kémlelte. Az én villámvadászatomat itt láthatod.Szó esett a zsíros deszkáról, a zsíros deszkáról, ami nektek is elnyerte a tetszéseteket, ám találtam egy salátát is, amit szintén érdemes megkukkantani.

Ettünk még salátát, dinnyét, salátát, salátát, és ezekhez (majdnem) mindig évadvégről használtunk, mert “szeretem az olivaolaj tapintását az ujjamon”.

S mivel sok politikus blogger, aki napi szinten van otthon a politikában, épp ezért rendkívül okos ezen a téren, és kevésbé viseli el, ha egy magamfajta érdeklődő véleményt mond a témában, finoman jelezte, hogy nekem nem kellene politikával foglalkoznom, írjak inkább a színházról, hogy a kultúra is terjesztve legyen, hát megfogadtam a tanácsot, és írtam médiabizgentyűs blogjátéknak és médiabizgentyűs blogjátéknak-ról, sőt médiabizgentyűs blogjátéknak is. Igaz, hogy a kutyát se érdekelt, miket írok ezekről, de letudtam a dógot.

Aztán indult egy új játék is, amit én egyszerűen csak médiabizgentyűs blogjátéknak neveztem el. Ebben eddig szép számmal képviseltetitek magatokat, aminek örülök.

Ám ami a leginkább mosolyt csal arcomra, hogy két blogom is fölkerült a Goldenblog szavazásra jogosultak listájára, úgyhogy médiabizgentyűs blogjátéknak, mert az nekem jó, neked meg semmibe nem kerül.

“Ez volt a Hét”, köszönöm figyelmüket, további “jó estét, jó szurkolást!”