Die Hard IV. – avagy Bruce Willis visszatér

Az életet drágán adják, mert az élet mindig drága, és most megint drága lesz, legalábbis Bruce Willist ismereve, biztosak lehetünk benne.Bruce Willis, aki mindenkit megment, ha kell, ha nem, újra színre lép A Drágán add az életed-sorozat legújabb, negyedik epizódjában.

Van már rocknagyink Tina Turner személyében, most lesz egy akciónagypapink Bruce Willis közreműködésével. Az 51 éves sztár megpróbálja bebizonyítani, hogy még nem járt el felette az idő, és újra belebújik John McLane zsaru bőrébe, hogy megmentse a világot a rossz fiúktól.

McLane naná, hogy egy terrorista ellen veszi fel a harcot, méghozzá egy PC guru terrorista ellen, hogy megakadályozza a függetlenség napján (július 4-én) Amerika teljes számítógépes rendszerének meghekkelését.

A bemutatót 2007. június 29-ére tervezik. A filmet az Underwold rendezője jegyzi majd, és nagyszabású produkciót ígér a mozinézőknek és a Bruce Willis rajongóknak.

A Die Hard sorozat 1988-ban indult világhódító útjára az első résszel, ezt követte 1990-ben a második, majd 1995-ben a harmadik rész. A három film összesen 740 millió dollárt hozott a konyhára, no és Bruce-nak az igazi világhírt.

Az életet drágán adják, mert az élet mindig drága, és most megint drága lesz, legalábbis Bruce Willist ismereve, biztosak lehetünk benne.

Olvasd el még antigettós írásomat is!