Pillangószív-effektus

A pillangó-effektus elmélet szerint, ha egy pillangó megrebbenti a szárnyát Pekingben, az akár tornádót is gerjeszthet Amerikában.A pillangó-effektus elmélet szerint, ha egy pillangó megrebbenti a szárnyát Pekingben, az akár tornádót is gerjeszthet Amerikában.

Kis hazánkban egy pillangószív dobbant egyet, és az egész magyar weben kitört a pillangószív láz, amely elhomályosította a nagy aranylázat, sőt még a pesti limbó lázat is.

Futótűzként terjed a pillangószív őrület, miután ‘harzol’ kollega meghirdette a pillangószív keresőoptimalizáló versenyt. Egyre-másra készülnek a pillangószív bejegyzések a magyar blogoszférában, pillangószív blogok születnek a semmiből, lassan már a média is pedzegeti, hogy itt valami nagy durranásról lehet szó. Rövid időn belül valószínűleg még nagyobb hírértéke lesz a pillangószív őrületnek, és a tv, a rádió és a napilapok is ezzel foglalkoznak majd.

Elkészült a pillangószív linkcenter is, ahol minden megtalálható, ami pillangószív. És a találati oldalak száma napról napra nő, és a végén (dec. 31-én) egy nagy pillangószív ölelésben egyesül a magyar blogoszféra. És ez nem lepkefing!

További pillangószív bejegyzések…