Sting koncert

Szóval ma ott leszek az Arénában Sting úr és zenésztársai között, felidézve a régi police-os nótákat. A mostani Sting turné a rockosabb hangzás jegyében telik, a négyes felállás is erre predesztinálja őket, így biztos megszólalnak a régi nagy kedvenc dalok…Utoljára igazán monstre koncerten Bécsben voltam még a 90-es években egy Pink Floyd összeröffenésen. Hihetetlen jó volt. Aztán csak néhány hazai koncertre futotta hazai fellépőkkel, no és természetesen a jobb sorsra érdemes Abszolút Kezdők évi néhány fellépésére, amelyeken jómagam is húzom az igát, pötyögöm az akkordokat, üvöltöm saját szerzeményeimet.

De ma ismét egy világsztár fogja bearanyozni a napomat, Sting úr személyében, aki nagy kedvenc még a fullánkos Police korszakból, és a finom rezdüléses szólókarrier is csak még közelebb hozta hozzám zenéjét.

Szóval ma ott leszek az Arénában Sting úr és zenésztársai között, felidézve a régi police-os nótákat. A mostani Sting turné a rockosabb hangzás jegyében telik, a négyes felállás is erre predesztinálja őket, így biztos megszólalnak a régi nagy kedvenc dalok, de talán kapunk ízelítőt a szólókarrier hangzásvilágából is. Az előzenekarban pedig találkozhatunk Sting fiával is. Igazi Stingiádia lesz.