Magentás Blogtér

Szóval a pletykák igaznak bizonyultak. A T-Online és a Blogtér partnerséget kötött, ami ugyan nem vérszerződés, és még csak nem is “egy mindenkiért, mindenki egyért”, de azért elég szoros köteléknek nézünk elébe.Szóval a pletykák igaznak bizonyultak. A T-Online és a Blogtér partnerséget kötött, ami ugyan nem vérszerződés, és még csak nem is “egy mindenkiért, mindenki egyért”, de azért elég szoros köteléknek nézünk elébe.
 

Bár a magentás nyomulást nem szeretem, igazából nem is tudom megmondani, miért, de talán – remélem -, gyümölcsöző kapcsolat alakul ki az ország legdinamikusabban fejlődő blogszolgáltatója, és a T-online között. Legalábbis ígéretek vannak, meg tervek, meg mindenek. Doranskyt és Prosperot megismerve, szavahihető emberek, tehát miért is ne.

Prosperotól reggel kaptam egy mailt, amiben tudatta velem a hírt. Ez egyrészt jólesett, mert azt sugalamzta, hogy a Blogtéren számít a blogger, no meg én is egy picit. Másrészt, ötleteket, tanácsokat, javaslatokat is szívesen vesznek, hogy minél jobb, sokoldalúbb, használhatóbb legyen a Blogtér. Köszönöm a megtisztelő figyelmet, és ígérem, törni fogom azt az avas eszemet. Itt, újfent ismét megjegyzem, hogy egy közös fotoblog nagyon jól jönne:)

Jaaa, és gratulálok a Blogtér főmuftijainak, és további sok sikert, és jó munkát! És Prospero, voltam “szíves hétfőn 11-ig a benne (mailben) foglalt infokat bizalmasan kezelni”:)))