Foci+őrület

Jövő pénteken kezdődik a foci vb, és ezzel kezdetét veszi az őrület. A nagymamák, a kismamák és a Kun Béla téri fák ilyenkor csendesen meghúzódnak a lakás félreeső zugaiban. A focirajongók pedig csak a hűtőszekrény – tévékészülék útvonalon ingáznak kb. egy hónapig. Jövő pénteken kezdődik a foci vb, és ezzel kezdetét veszi az őrület. A nagymamák, a kismamák és a Kun Béla téri fák ilyenkor csendesen meghúzódnak a lakás félreeső zugaiban. A focirajongók pedig csak a hűtőszekrény – tévékészülék útvonalon ingáznak kb. egy hónapig.

Jó hír a magyar fanatikusoknak, hogy a magyar válogatott nem szereplése miatt nem kell infarktusban megkrepálniuk, bár a bőszebb drukkereknél biztosan többször is fölmegy majd a pumpa.

Azt még nem tudni, hány házasság és kapcsolat megy tönkre sokszor 90 perc alatt, de az elmúlt vb őrültjeiről a japánok mostanság elég sokat írnak. Volt miből meríteniük, hiszen az elmúlt vb-t ők rendezték Koreával karöltve.
Szerintük, meg szerintem is a legfanatikusabbak az angol szurkolók voltak.

Egy angol férfi állítólag jelzáloghitelt vett föl a lakására, hogy így tudja finanszírozni a nem olcsó Távol-keleti utat.

Egy ír fanatikus robbantgatás helyett úgy döntött, hogy az 5000 fontos bankkölcsönből, amit a konyhája teljes felújítására szánt, inkább kiutazik Dél-Koreába, hogy megnézze kedvenceit.

De a legőrültebb drukker Drave Tripton volt, aki a vb előtt néhány nappal egy reggelen fölkelt, felöltözött, megreggelizett, elköszönt a feleségétől, és elindult a munkahelyére. Legalábbis a felesége ezt gondolta. A feleség tán még azt is megkérdezte munkába távozó férjétől, hogy mit készítsen neki vacsorára. A férj tán motyogott valamit, hogy valami hideg vacsora is megteszi, meg legyen behűtött sör, aztán elment. Japánba. A vébére. Mert olyan nincs, hogy ő ne a helyszínen szurkoljon kedvenc játékosainak. Tripton döntését így indokolta: “Meg fog ölni, amikor hazamegyek, de a vébét semmi pénzért nem hagytam volna ki”. A sör azóta megbuggyant, a szalámis szendvics és a kapcsolat megromlott. Így megy ez.

Olvasd el ezt is!