Rudi, te hódító

“Kívül barna, belül fehér,
ahogy megláttam, megszerettem én” – szól a magyar dal a magyar Túró Rudiról, s amitől tartottunk – bekövetkezett. Világhódító útjára indult a pöttyös hungarikum. Méghozzá Olaszországba.“Kívül barna, belül fehér,
ahogy megláttam, megszerettem én” – szól a magyar dal a magyar Túró Rudiról, s amitől tartottunk – bekövetkezett. Világhódító útjára indult a pöttyös hungarikum. Méghozzá Olaszországba. A jelentős dátum: április 23-a. Ekkor indult el az első Pöttyös-szállítmány, hogy meghódítsa az olasz csizma lakóit. S ennél nagyobb bajunk ne is legyen (rajtam kívül)!

Hosszú felmérések után, jelentős kóstoltató kampány és reklámhadjárat igyekszik megetetni az olaszokkal a túrós csemegét, egyelőre három ízben, tejcsokoládés, mogyorókrémes és epres változatban. Április – május folyamán az Auchan-üzletekben hostessek kínálják a terméket, júliusban egy kinti akciós újságban reklámozzák a Túró Rudit.

Az első tapasztalatok szerint a Pármában megrendezett nemzetközi élelmiszeripari kiállításon közel 300 ezer ember találkozhatott a Pöttyössel, és megállapítható, hogy elnyerte az olaszok tetszését. Az olaszok után még újabb három másik európai országban is megjelenik idén a Pöttyös Túró Rudi.

Kapcsolódó cikk:
Hódít a Túró Rudi

Olvasd el még ezt is!