Megasztár hírek

Ha már ennyire lefutott a Megasztár döntője, hisz ki adna egy lyukas fityinget Varga Feri győzelméért Ruzsa Magdi ellenében, akkor is fönn kell tartani a Megasztár iránti érdeklődést valahogy.
Erre maguk a megasztárosok magánéleti titkai adnak mindenféle indokot. Ha már ennyire lefutott a Megasztár döntője, hisz ki adna egy lyukas fityinget Varga Feri győzelméért Ruzsa Magdi ellenében, akkor is fönn kell tartani a Megasztár iránti érdeklődést valahogy.
Erre maguk a megasztárosok magánéleti titkai adnak mindenféle indokot.

Szabó Eszter (nálam az egyik kedvenc) kiesése után maga árulta el, hogy Kontor Tamástól gyermeket vár, úgyhogy hamarosan megszületik az első Megasztár baba.

Most pedig egy újabb megasztáros pár bújt elő a titkolózás sűrű homályából: Varga Feri bevallotta, hogy gyengéd szálak fűzik Balássy Bettyhez, a Megasztár jó hangú vokalistájához. Nagy a felfordulás, hiszen Feri nős és két gyerek apja, de hát a szerelem, az szerelem.

Várom, mikor jelentik be Póka Angéla és Soma titkos szerelmét, valamint azt, hogy Bakács Tibor Ruzsa Magdolna körül settenedik, Presser Pici pedig beleszeretett legújabb zongorájába, Pélyi Barna egy rózsaszín jaguárba, KimNowak pedig kedvenc sapkája körül legyeskedik. Szenzációsnak hatna az a hír is, ha Görög Zita bejelentené, hogy többé nem vetkőzik le a kamerák előtt, mert kiötöltött egy IQ tesztet, és 175-ös eredménye még őt magát is meglepte, s egy ilyen teszteredménnyel az ember már nem vetkőzik (bár vannak ellenpéldák!). De a legnagyobb szenzáció az lenne, ha Soma indulna egy Megasztáron, és tovább jutna az elődöntőkbe. 

Kérlek, nézz be ide is!