Dávid Ibolya közleménye

Dávid Ibolya közleményt adott ki az interneten, a körlevelekben és az sms-ekben terjedő hírről, amiről én is írtam: Dávid Ibolya fiának esetleges drogügyleteiről.Dávid Ibolya közleményt adott ki az interneten, a körlevelekben és az sms-ekben terjedő hírről, amiről én is írtam: Dávid Ibolya fiának esetleges drogügyleteiről.

Mint említettem, azért írtam egy bejegyzést erről az ügyről, mert két nap alatt kétszer kommentálták bejegyzéseimet hasonló állításokkal, s mivel itt a Blogtéren is volt már erről szó egyszer, gondoltam, megkérdezlek benneteket is.

Arról is írtam, valószínűnek tartom, hogy ez egy újabb rágalomhadjárat Dávid Ibolya ellen, s amikor kis kutakodás után megtaláltam a Jobbik oldalán is (vagy egy Jobbikjoz tartozó csoport oldalán) a kommentekben leírtakat, gyanúm beigazolódott.

Aztán a drogos bejegyzésemre jöttek is szépen a jobbos bejegyzések, amelyek hangneme mindig meglep, pedig lassan hozzá lehetne szoknom, de megszokni sohasem fogom. Mindezen dolgok alapján most már véglelg úgy gondolom, hogy a rágalomhadjárat egy újabb primitív esetével állunk szembe.

Dávid Ibolya közleménye:

Az elmúlt napokban sms-ben és az Interneten olyan becsületsértő állítások, rémhírek, képtelen összesküvés elméletek terjednek a családomról, amelyeknek forrása egyértelműen a Fidesz környezetéből kerül ki. Erre utal az is, hogy a különbféle rágalmazó sms-ek végén mindig megtalálható a telefonszám is és a Fidesz kampány jelszava, a Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! – olvasható Dávid Ibolya, az MDF elnökének péntek délutáni közleményében.

Meggyőződésem, hogy ezek az aljas rágalmak azokra hullanak vissza, akik ezeket a képtelenségeket kitalálják. A valótlan állítások nem csak engem, hanem más személyeket, illetve Magyarország több diplomáciai testületét is az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége, az Ausztrál Nagykövetség, a Külügyminisztérium negatív fényben tüntetik fel, ezért arra kérem az érintetteket, hogy az igaztalan rágalmaktól ők is határolódjanak el. A diplomáciai testületek személyemmel és gyermekeimmel kapcsolatban minden információt nyilvánosságra hozhatnak.

Emellett arra kérek minden jóérzésű állampolgárt, hogy amennyiben hasonló rágalmakról értesül, hozza nyilvánosságra azok forrását, hogy lelepleződjenek azok a személyek, akik ezért felelősek. Engem ilyen módszerekkel nem lehet megtörni, sőt, az elmúlt napok csak tovább erősítenek abban a hitemben, hogy szükség van egy jobbközép erőre, amelyet nem az indulatok, hanem a gondolatok irányítanak – áll Dávid Ibolya közleményében. (hirado.hu)