A Gyurcsány-Orbán összecsapás

Megy a vita arról, mikor csapjon össze Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor. Akkor hát én megmondom…Megy a vita arról, mikor csapjon össze Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor. Akkor hát én megmondom: mielőtt összecsapnak a hullámok a fejük fölött. Mert, ha a mi fejünk fölött csapnak össze a hullámok, akkor már késő lesz.

Persze ez hülyeség, és semmi értelme, de legalább nem is hangzik jól, meg miegymás. Másrészt az is hülyeség, hogy időpontot vadásznak, hiszen mindennap összecsapnak így vagy úgy.

De ha már egy végső, nagy összecsapást akarnak, akkor legyen mondjuk a választások előtti utolsó szombaton, főműsoridőben az RTL Klubon, a Bokszklub keretében; Öcsi bácsi, a magyar box Tom Waits-ének szakértésével, és Kokó moderálásával.

Szabályos, sportszerű, 12 menetes mérkőzésre gondolok, övön aluli ütések nélkül. A felvonuló zenére belibbenő Gyurcsány a piros sarokban, Orbán pedig a narancsszínű sarokban várja a gongot. A menetek között Dávid Ibolya körbevinné a meneteket jelző táblát, a mérkőzés bírája pedig Sólyom László lenne. A pontozóbírákat pedig népszámlálással választaná ki az Alkotmánybíróság.

Tippeket várok a bevonuló zenékre!

(ez a cikk semmibe nem kerül)